arrow_drop_up arrow_drop_down
Sinterklaasshow boeken
Halloween show 

Een show geschikt voor alle leeftijden

Interactie, Spanning en wat Humor

De Halloween Magic show is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van  kinderen.

Enkele acts worden muzikaal begeleid door passende muziek en/of omlijst door een licht spannend verhaal.

Enkele onderdelen tijdens de show

Tovenaar Bubuco en de
zwevende tafel

De kinderen wordt het verhaal vertelt van de graaf Wilfred de moedige die op een stormachtige dag bezoek kreeg van een machtige magiër genaamd "tovenaar bubuco".  Voorwerpen uit het kasteel werden behekst en kregen vervolgens een eigen leven! één van de voorwerpen is een tafel welke vervolgens op onverklaarbare wijze door de lucht zal gaan zweven

Pandora's Box

Dhr boggel leefde lang geleden en was eigenaar van een hotel. In werkelijkheid was was dhr boggel een gekke professor die mensen het hotel inlokte. Vervolgens deed hij allerlei "enge" experimenten met deze personen.

De Pandora's box is zo een experiment. Een geheimzinnige houten kast welke is voorzien van 2 gaten. Maar waar dienen de gaten voor?  Paul zoekt 2 kinderen die willen deelnemen aan dit experiment. Maar wie van de kinderen durft? En wat bevindt zich eigenlijk aan de binnenkant van de kast. De spanning stijgt! Wat gaat er gebeuren? Het geheim en de climax zal snel worden onthuld.

Bestaan Geesten?

Geloven de kinderen in geesten? Paul laat de kinderen kennis maken met een hele bijzondere geest.  Er gebeuren gekke en onverwachtte dingen! Bestaan geesten dan toch?

En nog veel meer..

Tijdens de show zullen de kinderen ook o.a. kennis maken met bloed ketchup? Het vervloekte skelet waarmee om klokslag 00:00 vreemde dingen gebeuren en heks olga die met heksendrankjes wel hele magische dingen liet gebeuren! 

Meest gestelde vragen en antwoorden

Hoe lang duurt de show?

De show duurt circa 45 tot 50 minuten. Langere show in overleg

Is de show geschikt voor jongere kinderen?

In heel veel gevallen lopen de leeftijd van de kinderen behoorlijk uitéén. De show heeft een zodanig karakter dat deze geschikt is voor alle leeftijden. Er gebeuren geen echt enge dingen. Af en toe schrikken de kinderen wel uiteraard. De show heeft een licht spannend karakter. Ik wil voorkomen dat kinderen niet weglopen.

Wij zijn een christelijke school en hebben liever geen enge dingen?

De show is zeker niet eng. Zoals ik al aangaf, heeft de show een licht spannend karakter.

Hoe comnpleet wordt de show geleverd?

De show wordt compleet geleverd inclusief een standaard decor van 3 meter breed en kleine geluidsset. Indien gewenst kan de show ook worden geleverd inclusief een luxe decor van 3 meter breed x 2.6 meter hoog en halloween accessoires zoals spoken en skeletten etc..

Benieuwd naar deze voorstelling?

Ik informeer je graag over de mogelijkheden