Page content

googelaar

googelaar

Googelaar aan het zoeken? Wist je trouwens dat vele menen dat het woord eigenlijk geschreven zou moeten worden als “goochelaar“! Maar er zijn trouwens ook voldoende mensen die menen dat dit woord eigenlijk dus gespeld zou moeten worden als googelaar. Aan de ene kant vind ik googelaar eigenlijk veel logischer. Dus bij deze zal ik u alles vertellen over mij als googelaar.

Googelaar paul is gespecialiseerd in goochelen voor kinderen

Paul is al van jongs af aan bezig met googelen. Zijn allereerste show was op zijn eigen school voor alle kinderen van de klas. Later ging Paul ook optredens verzorgen op andere scholen en bij mensen thuis. Toen hij ouder werd ging Paul steeds meer optredens verzorgen en reisde hij vervolgens het hele land door.

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBOD

 

goochelen voor kinderen is een vak

Goochelen voor kinderen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het vergt vele jaren oefening om deze kunst te beheersen. Doordat Paul al meer dan 20 jaar shows voor kinderen verzorgd, heeft hij dus ruime ervaring om kinderen te boeien met een goochelshow. Paul is ook één van de weinige googelaars in Nederland die optreed voor kinderen. Als geen ander weet hij hoe kinderen vermaakt moeten worden. De meeste googelaars goochelen namelijk voor volwassenen. Maar goochelen voor volwassenen is totaal iets anders.

Waar kunt u Paul zoal voor inhuren?

U kunt Paul inhuren tijdens diverse feestelijke evenementen. Hierbij kunt u denken aan het sinterklaasfeest, kinderfeestje, kerstfeest, feest op school, verjaardagsfeestje etc. Het maakt niet uit wat u heeft te vieren. Bij googelaar Paul bent u op het juiste adres om er een echt magisch feest van te maken.

Waar treed Paul in Nederland dan zoal op?

Paul is al te gast geweest op vele verschillende plaatsen in Nederland. Bijvoorbeeld in Haarlem, Amsterdam, Rotterdam,Utrecht,Almere, etc. Het is teveel om nu hier alle plaatsnamen op te noemen.

Bent u benieuwd naar een optreden van Paul

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Paul heeft te bieden? Neem dan contact op met Paul. Hij informeert u graag over de mogelijkheden en prijzen. U kunt in contact komen met Paul door hem te bellen op Tel: 06 – 13 69 39 69 of door gebruik te maken via het contactformulier.

 

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “googelaar

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: