Johannes Vinder - de uitvinder

Johannes Vinder  de uitvinder

VOORSTELLING VOL BETOVERENDE UITVINDINGEN 

Tijdens deze wonderlijke en interactieve voorstelling zal jong en oud door deze uitvinder worden meegenomen voor een magische reis vol verbazingwekkende uitvindingen. Naast verbazing zal dit uiteraard ook zorgen voor de nodige hilariteit!


Diverse uitvindingen zullen daarbij de revue passeren. Sommige daarvan zien er wel erg vreemd uit! Wat is het? En wat kun je ermee? Sommige uitvindingen blijken echter minder handig te zijn dan dat deze uitvinder eerder had gedacht!

Johannes Vinder is op verschillende manieren te boeken

Straattheater

Als straattheater is Johannes Vinder uitermate geschikt voor in winkelcentra en braderieĆ«n etc. De show duurt elke keer 20 tot 25 minuten. De show bevindt zich daarbij in principe op een vaste plek (in nader overleg kan de show ook verplaatst worden naar een andere locatie)

De voorstelling kan meerdere keren op een dag worden vertoond. Voor de show is een speelplek nodig van minimaal 4 x 4 meter.  Bij voorkeur 5 x 5 meter.

Mobiele act

Doordat er gebruik gemaakt wordt van een mobiele kar is Johannes Vinder ook te boeken als mobiele act. Hierbij rijd hij de kar rond en vermaakt steeds een kleine groep mensen met wonderen van dichtbij.

Volledige show

Johannes Vinder is ook te boeken als complete show van 45 tot 50 minuten.  Een geluidsinstallatie is daarbij noodzakelijk.

Direct Prijsopgave