Video Aspect Ratio: 4:1

Surprise Magic 4 Kids

Bekijk de volledige video

 • Een visuele show vol Magie

  Deze show wordt gepresenteerd door Paul en zijn assistente Karin. Tijdens de show nemen zij de kinderen mee voor een fantastische reis door de wereld der magie. Sommige acts worden muzikaal omlijst door vrolijke en pakkende muziek. Door de soort acts is deze show geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Rode en Gele Jongleerballen verdwijnen en verschijnen uit het niets! Witte ringen verkleuren één voor één in een andere kleur, gekleurde doeken verschijnen uit het niets, Plumeau's verkleuren en veranderen in een ?. En met een felgekleurde paraplu gebeurt wel iets heel magisch! Een beetje spanning kan natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de show zal Paul Karin nl. zelfs doormidden zagen! De show eindigt met een kleurrijke finaleact met mega confetti. 

  Tijdens de goochelact gaat Mimmie Paul ineens verkleden

  De voordelen op een rij

  Geschikt vanaf 4 jaar

  Visueel

  Muzikaal

  Bekijk de volledige Video

  Wat andere over de show hebben te zeggen

  Basisschool Helmgras

  De kinderen van de groepen 1 t/m 8 waren allemaal heel enthousiast. Alle kinderen hebben zich tijdens deze goochelshow prima vermaakt!

  Winkelcentrum de Hoef Alkmaar

   jullie voorstelling is erg enthousiast ontvangen door de scholen in Alkmaar. Bedankt voor jullie magische optreden en de vragende gezichten van de kinderen..

  Basisschool van der Heijden Waalwijk

  Alle kinderen hebben genoten van de voorstelling. Ze letten goed op om te zien hoe hij zijn goochelkunsten uitvoerde, maar ze werden elke keer weer verrast.

  Benieuwd naar deze Superleuke show?
  Bel Paul op Tel: 06 - 13 69 39 69