Sinterklaasshow boeken

Rekenshow

Rekenen wordt zo wel heel leuk

Rekenshow voor basisscholen

Rekenen is voor veel kinderen zeker niet het leukste vak. Maar met de rekenshow zullen ze van de éne in de andere verbazing vallen. De rekenshow is een keer iets anders dan de gewone goochelshow. Bovendien kunnen ze ook nog wat leren. En als ze heel goed opletten kunnen ze sommige rekentrucs misschien wel zelf uitvoeren? En Wellicht worden ze zelfs wel net zo een rekenwonder als goochelaar Paul!Is een rekenshow dan niet saai?

Ik kan je vertellen dat de rekenshow zeker niet saai is. Op amusante en magische wijze krijgen de kinderen diverse acts te zien waarin rekenen op subtiele wijze is verwerkt. 

Zo wordt bijvoorbeeld met geld gegoochelt. En welk doosje heeft meer volume? Het kleine of het grote doosje? Past het grote doosje dan in het kleine doosje? Nee toch? Of toch wel? 

De kinderen krijgen bovendien leuke rekentrucs te zien die door mij worden uitgelegd. Deze kunnen ze dan vervolgens aan hun ouders en vriendjes zelf vertonen!

Bovendien zal de kinderen ook het geheim van dobbelstenen worden uitgelegd. Wist je trouwens dat je met dobbelstenen ook een hele leuk truc kunt doen?

Heb je nog vragen? Ik hoor graag van je