Sinterklaasshow boeken

Goochelshow Halloween 

Thema show speciaal tijdens halloween

Interactie, Spanning en wat Humor

De Halloween goochelshow is een interactieve goochelshow met een mix van zowel spanning als humor. De show is uitermate geschikt voor alle leeftijden van  kinderen.

Enkele acts worden muzikaal omlijst door pakkende muziek en/of omlijst door een licht spannend verhaal.

Enkele onderdelen tijdens de show

de tafel zweeft naar alle kanten.

De behekste tafel

Een bijzonder verhaal over een behekste tafel. Met de juiste muziek komt deze langzaam in beweging. Hij begint zelfs omhoog te zweven. Een onverklaarbaar verschijnsel dat zeker voor de nodige verbazing zal zorgen.

Doktor Raven

Een bijzonder en spannend experiment van de overleden Doktor Raven.  Deze Doktor Raven was een gekke professor die vreemde experimenten met mensen uithaalde.

Één van deze experimenten is een geheimzinnige houten kast welke is voorzien van 2 gaten. Maar waar dienen de gaten voor?  Paul zoekt 2 kinderen die willen deelnemen aan dit experiment. Maar wie van de kinderen durft? En wat bevindt zich eigenlijk aan de binnenkant van de kast. De spanning stijgt! Wat gaat er gebeuren? Het geheim en de climax zal snel worden onthuld.

tijdens dit experiment maken de kinderen kennis met een bijzondere geest

Bestaan Geesten?

Geloven de kinderen in geesten? Paul laat de kinderen kennis maken met een hele bijzondere geest.  Er gebeuren gekke en onverwachtte dingen! Bestaan geesten dan toch?

En nog veel meer..

Tijdens de show zullen de kinderen ook o.a. kennis maken met bloed ketchup? Het raadsel van het skelet en de toverketel van een heks

Meest gestelde vragen en antwoorden

Hoe lang duurt de show?

De show duurt circa 45 tot 50 minuten. Langere show in overleg

Is de show geschikt voor jongere kinderen?

In heel veel gevallen lopen de leeftijd van de kinderen behoorlijk uitéén. De show heeft een zodanig karakter dat deze geschikt is voor alle leeftijden. Er gebeuren geen echt enge dingen. Af en toe schrikken de kinderen wel uiteraard. De show heeft een licht spannend karakter. Ik wil voorkomen dat kinderen niet weglopen.

Wij zijn een christelijke school en hebben liever geen enge dingen?

De show is zeker niet eng. Zoals ik al aangaf, heeft de show een licht spannend karakter.

Hoe comnpleet wordt de show geleverd?

De show wordt compleet geleverd inclusief een standaard decor van 3 meter breed en kleine geluidsset. Indien gewenst kan de show ook worden geleverd inclusief een luxe decor van 3 meter breed x 2.6 meter hoog en halloween accessoires zoals spoken en skeletten etc..

Benieuwd naar deze voorstelling?