Video Aspect Ratio: 4:1

Kids Magic & Illusions

Volledige Video Bekijken

Visueel
Spectaculair
Interactief

Op zoek naar Extra spektakel?

Dan bent u bij deze show op het juiste adres. De show is extra visueel en geschikt voor kids van nu. Kinderen kunnen live meemaken hoe de assistente wordt doorgezaagd, hoe speren een box inc. assistente doorboren en hoe een tafel door de lucht zal zweven. Naast illusie's zullen de kinderen ook toffe goochelacts te zien krijgen. Een paraplu verandert in een ? doeken verschijnen uit het niets en een plumo verandert steeds van kleur. Een gevarieerde show en uniek in zijn aard.

Bekijk de volledige Video

Een overzicht van enkele acts uit de show

Doorzaag illusie

De assistente neemt plaats in een kast. Vervolgens schuift de bovenkant helemaal naar de andere kant. Een bizarre illusie waarbij de kinderen helemaal uit hun zak zullen gaan. 

Interactieve illusie met de Kids

Kinderen worden actief bij een illusie betrokken. Tijdens deze illusie is echter niets meer wat het lijkt.

Een show met een echt wow effect

Zwevende tafel

Langzaam komt de tafel in beweging en begint deze omhoog te zweven. Daarna mag één van de kinderen assisteren. Opnieuw komt de tafel in beweging en begint deze te zeven. Een miraculeus wonder.

Spektakel van de bovenste plank.

Compressor Illusion

Tijdens deze illusie wordt de assistente letterlijk en figuurlijk aan een maatje kleiner geholpen. Een spectaculaire illusie.

Spiker Illusion

De assistente neemt plaats in een kast. Vervolgens worden mega spijker door de kast geschoven. Een spectaculair magisch verschijnsel. * Deze illusie dient extra bij geboekt te worden 

Benieuwd naar deze Fantastische show?
Bel Paul op Tel: 06 - 13 69 39 69