Christmas Magic Show

Een magische show helemaal in het thema van kerst

Interactief
Komisch
Magisch


De Magic Christmas Show van Goochelaar Paul is een wonderlijke en interactieve voorstelling helemaal in kerstsfeer.

 Tijdens de show kunnen de kinderen genieten van diverse verrassende goochelacts. Niets is meer wat het lijkt.


Bijzonderheden: De show wordt enkele keren begeleidt door pakkende kerstmuziek. Het programma wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen.


Kerstman Mirakel

Met hulp van de kinderen zal Paul de kerstman op magische wijze op een doek laten verschijnen.

De magische kerstboom

Een kerstboom waarbij het maar niet wil lukken deze in elkaar te zetten!  Je begint met de onderkant en als laatste natuurlijk de piek. Al snel komen Paul en de kinderen erachter dat niets meer is wat het lijkt. Er is maar 1 oplossing en dat is magie.

Speciaal cadeau voor Juffrouw snotterbel

Als kind kwam Paul op het idee om zijn lievelingsjuf  “juf snotterbel” te verrassen met een kerstcadeau namelijk gekleurde zakdoekjes. Die kon zijn juf met al dat gesnotter wel gebruiken! Op magische wijze veranderen de zakdoekjes echter in 1 grote zakdoek.

De sneeuwpop en de kracht van de magie

Paul vertelt de kinderen hoe hij als kind tijdens kerst een sneeuwpop heeft gemaakt. Maar een witte sneeuwpop is natuurlijk best wel saai. Zou het samen met de kinderen lukken om de sneeuwpop op magische wijze in te kleuren?

Schuimkransjes uit het niets

Weten de kinderen eigenlijk wel hoe schuimkransjes worden gemaakt?  Paul laat het zien. Doormiddel van een wel hele gekke oven, veel magie en natuurlijk wat hulp van de kinderen zal iedereen verbaast opkijken wanneer de schuimkransjes uit het niets verschijnen. 

Spetterende Glitter Finale

De show zal op spectaculaire wijze worden afgesloten met een productie van een mega waterval aan glitterpapier.


De vele glitters blijven maar komen en komen. Een prachtig schouwspel waar de kinderen zeker lang van zullen nagenieten.

Nieuwsgierig? 06 136 93 969