Sinterklaasshow boeken

Sinterklaasshow

Magische Sinterklaasshow vol Magie en verhalen

Sinterklaasshow vol magie en interactie

Goochelaar Paul presenteert
"Hocus Pocus Speculoos"

Een magische en interactieve sinterklaasshow helemaal in het thema van Sinterklaas en de Pieten. Tijdens deze boeiende sinterklaasshow worden de kinderen meegenomen voor een bijzondere reis vol magische verhalen over Sinterklaas en de Pieten. Bij elk verhaal vertoont Paul een leuke goocheltruc. Aan het einde van de show haalt Paul Sinterklaas binnen.

Enkele verhalen tijdens de show

De pepernotenfabriek

Hoe worden de pepernoten eigenlijk gemaakt? Doormiddel van de pepernotenfabriek natuurlijk. Je hebt een oven nodig, een schoorsteen etc.
|
Maar wat heb je allemaal wel niet meer nodig om pepernoten te maken? Allerlei ingrediƫnten natuurlijk. Kinderen mogen assisteren om Paul te helpen om de pepernoten te bakken. Maar er gaat natuurlijk ook van alles mis. gaat dat nog goedkomen?

Het speciale cadeautje

Marieke is het hele jaar heel lief geweest. Speciaal voor haar heeft Sinterklaas een special cadeautje gekocht. Dit cadautje is zo speciaal dat pakjespiet hier heel goed op moet letten.


Maar het cadeautje komt vast te zitten in de schoorsteen.  Dan maar Sinterklaas even bellen. Doormiddel van een speciale spreuk komt natuurlijk alles weer goed

Nieuwsgierig? Mail of bel mij op 06 136 93 969 

arrow_drop_up arrow_drop_down