Hoeveel kost een goochelaar?

Hoeveel kost een goochelaar? Het is een vraag die mensen wel vaker stellen.
Als u naar een winkel belt met de vraag wat kost een televisie. Dan heeft de verkoop daar ook geen direct antwoord op. Er zijn zoveel modellen en uitvoeringen!

Via de mail krijg ik ook vaak vragen gesteld van: Wat zijn je prijzen? Wat zijn je tarieven per uur? wat kost jij om je in te huren voor een kinderfeestje? U moet begrijpen dat een antwoord hierop dus niet zo simpel is als het lijkt.

Als goochelaar beschik ik over verschillende shows. De éne show is duurder dan de andere. Dat komt doordat bij de éne show veel meer materlaal nodig is als bij de andere kindershow. Sommige shows doe ik samen met iemand anders. zoals bijv. de Paul en Mimmie Show.

Moet ik een geluidsinstallatie meenemen? Voor hoeveel kinderen is het optreden? Betreft het een kinderfeestje aan huis of in een zaaltje? Betreft het een wat groter kinderevenement waar u graag een kindershow wilt boeken die extra visueel is? In dat geval moet ik een wat grotere show verzorgen.

Ik biedt u vele mogelijkheden voor een goochelshow. De prijzen hiervan lopen echter wel uitéén.

Zoals u ziet zijn er voldoende vragen waar ik antwoord op moet hebben voordat ik u een prijs kan doorgeven.

De kosten zijn afhankelijk van vele

Goochelaar Paul heeft een keuze uit diverse shows van verschillende prijsklasses. Ik kan shows verzorgEN op kleine locaties of op een groter podium. Ook verzorg ik kinderfeestjes bij mensen thuis. De kosten voor deze shows zijn zeer verschillend.

Via nevenstaand formulier kunt u aangeven wat voor een soort activiteit het betreft. Aan de hand van deze informatie kan ik u een passend voorstel doen met de bijbehorende tarieven.

Goochelaar Paul maakt verschil tussen Particuliere optredens en optredens voor basisscholen,bedrijven en overige instellingen.
In nevenstaande formulier kunt u aangeven wat van u van toepassing is.

In veel gevallen is een geluidsinstallatie noodzakelijk. Een geluidsinstallatie is dan ook bijna altijd standaard bij de prijs inbegrepen. Heeft u echter de beschikking over een professionele geluidsinstallatie dan kan ik u een korting geven.Benieuwd naar de prijzen?

Bel Paul op Tel: 01 65 - 39 70 28
Mob: 06 - 13 69 39 69

Of gebruik onderstaand formulier:

Goochelshow

Een goochelshow met vele mogelijkheden. In de onderstaande video kunt u een indruk krijgen van de standaard show. Deze show is vrij compact en op vrijwel alle locaties mogelijk.

Contact opnemen voor meer informatie

Goochelshow met Mimmie de Muis

Goochelaar Paul en zijn assistente "Mimmie" verzorgen een boeiende goochelshow vol interactie,


Meer Informatie over deze show

Impressie Goochelshow

Benieuwd naar de prijzen?