Kindergoochelaar

Bent u op zoek naar een professionele Kindergoochelaar ? Een goochelaar die de kinderen als geen ander weet te vermaken? Maar bovendien ook een onvergetelijke dag weet te bezorgen? Bij kindergoochelaar Paul bent u hiervoor op het juiste adres.

Kindergoochelaar is een bijzondere kunstvorm

Hoewel er vele goochelaars in Nederland actief zijn, is goochelen voor kinderen niet iets wat je zomaar uit de hoge hoed "tovert". In tegendeel!

Goochelen voor kinderen is echter een vak apart. Hierdoor is deze bijzondere kunstvorm dus ook alleen weggelegd voor een select gezelschap van goochelaars.

Paul de leukste goochelaar voor kinderen

kindergoochelaar Paul vertoond leuke trucs

Paul is één van de weinige goochelaars die een meester is op dit gebied. Met zijn perfecte presentatievorm en zijn vakkundigheid is hij een unieke entertainer. Je zult er werkelijk ervan versteld staan hoe hij kinderen weet te boeien.

Bovendien heeft Paul meer dan 20 jaar ervaring met optredens voor kinderen. Niet alleen kleine, naar ook grotere kinderen zullen gegarandeerd genieten.

Goochelaar Paul op kinderfeestjes


Wilt u het kinderfeestje graag opvrolijken door middel van  een leuke en spetterende goochelshow? Door middel van zijn show zorgt Paul voor een superleuke middag vol spanning, pret en plezier.


Goochelshow voor elke gelegenheid


Organiseert u een leuk evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar? En bent u hiervoor op zoek naar een betaalbare goochelshow? Paul beschikt over een leuke en interactieve goochelshow geschikt voor alle leeftijden.


Goochelshow met Mimmie de Muis


Bent u echter op zoek naar iets speciaals voor de jongere kinderen?  Paul en Mimmie is een vrolijke en kleurrijke goochelshow. Hoewel er meer soortgelijke shows zijn te vinden, biedt deze show toch net iets extra's!

Paul en Mimmie is namelijk een show met een unieke combinatie van magie, toneel, muziek en dans.  Maar pas wel op! Mimmie zit vol "kattenkwaad".

Bovendien zijn Paul en zijn assistente Mimmie perfect op elkaar ingespeeld. Een soortgelijke show zult u dus ook nergens in Nederland terugvinden.


Goochelshow vol kleur en spektakel


Wanneer u echter op zoek bent naar meer spektakel, dan raad ik u zeker deze show aan.  Surprise magic is een visuele en kleurrijke voorstelling. De show wordt gepresenteerd door 2 personen.

Bovendien wordt deze show deels ondersteund door vrolijke en pakkende muziek.


Streetmagic for Kids


U kent het wellicht natuurlijk van de televisie. Streetmagic. Goochelaars zoals Dynamo hebben deze vorm van magisch entertainment bekend gemaakt. Diverse gafe goocheltrucs met objecten die verschijnen of verdwijnen. Deze manier van goochelen is daardoor erg in trek.

Goochelaar Paul heeft daarom speciaal voor kinderen een programma samengesteld. Kinderen  kunnen dus van dichtbij de magie ervaren.


 live reacties eerdere opdrachtgevers


Onderstaand treft u enkele reacties aan van eerdere opdrachtgevers in 2016.


Is uw interesse gewekt?

Indien u nog vragen heeft, neem dan hiervoor gerust contact op met Paul. Hij zal u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen.

U kunt hiervoor contact opnemen door middel van van de onderstaande gegevens.

Tel: 06 - 13693969. Of stuur uw een bericht via mail.

Bedankt en misschien tot ziens.