goochelaar voor kinderfeestje

Goochelaar voor kinderfeestje aan het zoeken? Een goochelaar voor kinderfeestje vinden is niet eenvoudig dan u denkt. UIteraard zijn er vele goochelaars te vinden die beweren dat zij ook op een kinderfeestje kunnen goochelen. Niets is minder waar. Niet elke goochelaar is namelijk geschikt om op een kinderfeestje een show te verzorgen. Goochelen voor kinderen is een apart vak dat je moet beheersen.

Goochelaar voor kinderfeestje. Hoe herken je die?

Een goochelaar die op uw kinderfeestje de kinderen kan vermaken is o.a. te herkennen of hij alleen voor kinderen goochelt of ook voor volwassenen. Hoe ziet de website eruit en nog belangrijk welke kleding draagt de goochelaar. Diverse zaken waarop u moet letten. Goochelaar Paul is gespecialiseerd in goochelen voor kinderen. Hij weet t.o.v. vele andere goochelaars optimaal in te spelen op de belevingswereld van de kinderen.

Goochelaar Paul weet elk kinderfeestje tot een succes te maken.


Het maakt niet uit wat voor een kinderfeestje u gaat vieren. Met een optreden van Paul is succes verzekerd. Hij treed altijd op in een mooi geel jasje. Kinderen houden namelijk van kleur en dat met name geel. Geel staat voor vrolijk. En de goochelshow van Paul is altijd vrolijk.


goochelaar voor kinderfeestje

Goochelaar Paul op Kinderfeestje altijd pret en plezier


Een goochelshow van Paul staat voor verbazing en lachen. Kinderen genieten en hebben volop plezier. En daar gaat het om. Alleen aan leuke goocheltrucs heb je niets. Kinderen moeten vermaakt worden. Paul is een echte entertainer en weet kinderen van begin tot het einde van de show te entertainen.

Feestelijke Finale


De goochelshow wordt feestelijk afgesloten doormiddel van het tevoorschijn "toveren" van heerlijke spekjes. Twee kinderen zijn daarbij hulpkoks en krijgen een leuke koksmuts op. Toverzout gaat erin, witte watten. Wat watten? Ja dat staat in het recept! Dat kan toch niet kloppen, want watten zijn toch niet om te eten? Dan maar een toverspreuk gebruiken maar er gebeurd niets! Misschien moet het geheel nog worden aangestoken? Het vuur komt uit de pan. En tevoorschijn komen heerlijke spekjes. Helaas is hiermee ook een einde gekomen aan de goochelshow en het kinderfeestje. Maar wie weet komt Paul wel naar het kinderfeestje van één van de andere kinderen?

Is uw interesse gewekt?


Heeft u belangstelling om Goochelaar Paul ook voor uw kinderfeestje in te huren?
Neem dan contact op met Paul op tel: 06 - 13693969


Of vult u simpelweg onderstaand contactformulier in. Paul zal u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden