Kinderfeestje Almere

Kinderfeestje Almere vieren? Viert u binnenkort een kinderfeestje in Almere? En wilt u uw kinderfeestje Almere graag op een leuke manier vieren? Wanneer u een kinderfeestje gaat vieren dat is het tegenwoordig niet zo makkelijk meer om kinderen iets unieks en origineels te bieden. In deze tijd van smartphones,. ipads etc zijn kinderen verwend geraakt.

Maak van uw kinderfeestje in Almere een magisch feestje

Goochelaar Paul maakt van elk kinderfeestje ook in Almere iets bijzonders. Met zijn interactieve goochelshow weet hij de kinderen te boeien met leuke goocheltrucs en allerlei gekkigheden. Kinderen gieren en brullen en zullen niet meer bijkomen van het lachen.

Kinderen worden bij de show betrokken

Kinderen mogen tijdens de voorstelling uiteraard ook regelmatig helpen. Uiteraard gaat er ook wel eens iets mis. Dit natuurlijk tot grote vreugde van de kinderen.

Een feestelijke Finale

Het kinderfeestje wordt afgesloten doormiddel van een feestelijke finale waarbij goochelaar paul samen met de kinderen iets lekker tevoorschijn gaat toveren. Maar wat voor gekke ingrediënten staan nou in het recept? watjes? Watjes kun je toch niet eten? Misschien is er wel wat magie voor nodig? Het geheel wordt aangestoken. de vonken springen uit de pan! Dan volgt de toverspreuk. En tevoorschijnen verschijnen..??

Benieuwd naar deze superleuke goochelshow?


Neem dan gerust even contact op met Paul om alle mogelijkheden te bespreken.

U kunt hem bellen op tel: 06 - 13693969 of maakt u gebruik van het onderstaande contactformulier.