Kindershow Amsterdam

Kindershow Amsterdam aan het zoeken waar alle kinderen van kunnen genieten? Voor een kindershow Amsterdam bent u bij Goochelaar Paul op het juiste adres.

Een magische kindershow van Paul staat garant voor top vermaak voor kinderen van alle leeftijden, hierdoor bent u verzekerd dat de kinderen een kindershow te zien krijgen die bol staat van Magie, Verbazing, Pret en Plezier.

Kindershow Amsterdam wat is nou leuk!

Wanneer u een kindershow Amsterdam wilt boeken dan zult u bij uzelf te raden gaan van wat voor een kindershow nou echt leuk en boeiend is voor de kinderen.

Kijk er is natuurlijk ontzettend veel entertainment voor kinderen te vinden. Maar wat is nou echt leuk voor kinderen?

Tegenwoordig hebben kinderen toch wel veel gezien. Dit komt o.a. door youtube en televisie natuurlijk. Kinderen vinden iets al snel saai en dan met name de ouderen kinderen. Het is dan de kunst om iets origineels uit de hoge hoed te toveren.

Magische Kindershow


kindershow amsterdam

Één ding staat vast. Vrijwel alle kinderen zijn dol op magie. Bovendien heeft een magische kindershow het grote voordeel dat er verschillende show elementen van entertainment in de show worden verwerkt.

Hierdoor is een goochelshow dan ook de meest geboekte vorm van entertainment dat geschikt voor kinderen van zowel de onderbouw als de bovenbouw.

Waarom een kindershow van Goochelaar Paul?


kindershow van paul altijd goed

Goochelaar Paul treed al meer dan 20 jaar op voor kinderen. Bovendien heeft hij inmiddels als meer dan 1000 voorstellingen in heel Nederland en Belgie voor kinderen met de meest uitéénlopende leeftijden gedaan.

Daar komt nog bij  dat Goochelaar Paul als geen ander weet, hoe hij met kinderen om moet gaan en hoe hij de kinderen weet blijven te boeien.

kindershow amsterdam wat zijn de mogelijkheden?

In tegenstelling tot de meeste andere goochelaars, biedt goochelaar Paul vele verschillende shows aan.

Kijk, de meest goochelaars hebben maar één soort show voor kinderen. Het grote nadeel hiervan is dat er weinig speelruimte is wanneer er bijvoorbeeld alleen ouderen kinderen of juist alleen kleinere kinderen aanwezig zijn. Het resultaat is dat de show niet optimaal zal aansluiten aan de belevingswereld van de kinderen.

Doordat Paul zijn shows optimaal afstemd op belevingswereld van de kinderen weet hij de aandacht van de kinderen goerd vast te houden.

Standaard Goochelshow voor alle leeftijden


goochelshow geschikt voor alle leeftijden

De meeste geboekte show van Paul is de Kadabra Goochelshow. Dit is de standaard show van Paul. Deze show heeft als grote voordeel dat het programma optimaal kan worden afgestemd. meer lezen..

Paul en Mimmie Goochelshow


kindershow met mimmie de muis

Een interactieve goochelshow met goochelaar Paul en zijn assistente Mimmie de Muis de enige muis vol "kattenkwaad". Meer lezen..

Extra spektakel
Bent u op zoek naar extra spektakel? Hiervoor heeft Paul een tweetal showmogelijkheden:
  • Surprise Magic. Visuele show met vrolijke muziek, veel magic en veel kleur
  • Wow Factor: Visuele show met extra spektakel zoals een zwevende tafel etc.

Is uw belangstelling gewekt?


Heeft u interesse om Goochelaar Paul Weiss ook uw kinderfeest of event om te "toveren" in iets speciaals?
Neem dan contact op met Paul op tel: 06 - 13693969


Of vult u simpelweg het nevenstaande contactformulier in. Paul zal u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.