Goochelaar Nijmegen

Goochelaar Nijmegen aan het zoeken? Goochelaar Paul is specialist in goochelen voor kinderen. Hij wordt geboekt door heel Nederland. Ook in Nijmegen heeft hij al diverse keren kinderen weten te vermaken en te verbazen met zijn spetterende en magische voorstellingen.

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBODBent u ook op zoek naar een leuke goochelaar in Nijmegen?

Bent u dus op zoek naar een goochelaar die de kinderen kan meenemen naar een wereld waar alles mogelijk is? Bij Goochelaar Paul bent u op het juiste adres. Hij heeft ruime ervaring om kinderen van alle leeftijden op het puntje van hun stoel te krijgen. De kinderen worden getrakteerd op wonderlijke goocheltrucs.


Bekijk de onderstaande video om u een indruk te geven.


Goochelaar Paul laat de Kinderen genieten


goochelaar nijmegen

De kinderen zullen van begin tot het einde van de voorstelling genieten. Kinderen worden bij de voorstelling betrokken en zullen van de éne in de andere verbazing vallen. De show wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat de goochelshow een succes wordt.

Binnenkort een kinderfeestje?


Paul verzorgt ook regelmatig een show tijdens kinderfeestjes in Nijmegen. Bekijkt u de onderstaande video om u een indruk te geven van de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten om Goochelaar Paul in Nijmegen in te huren.


De kosten voor een goochelshow zijn afhankelijk van de soort show die u bij Goochelaar Paul boekt. Wilt u één of twee voorstellingen boeken. Betreft het een kinderfeestje of een andere feestelijke activiteit? Neemt u gerust contact op met Paul op tel: 06 13 69 39 69 of neemt u contact op via het contactformulier

CONTACTFORMULIER OPENEN