Goochelaar Rotterdam

Goochelaar Rotterdam aan het zoeken? Goochelaar Paul vermaakt ook in Rotterdam kinderen van verschillende leeftijden met een spetterende en magische voorstelling.

 

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBODKinderen zitten op het puntje van hun stoel

Kinderen zullen op het puntje van hun stoel komen te zitten wanneer zij naar een goochelshow van Goochelaar Paul zitten te kijken. Niets is meer wat het lijkt natuurlijk. Kinderen zien de meest gekke en magische dingen voorbijkomen. Een goochelstok verdwijnt en een ring verdwijnt en komt op magische wijze uit een  kistje tevoorschijn. Een goochelshow voor de kinderen is natuurlijk niet alleen leuk voor de kinderen. Maar ook de volwassenen zullen zeker van de show genieten.

Bekijkt u de Video om u een indruk te geven van de mogelijkheden


 Vele mogelijkheden

Goochelaar Paul biedt u vele mogelijkheden voor een goochelshow in Rotterdam. U kunt bij hem een standaard goochelshow boeken of een grotere show voor op het podium. Zijn het alleen kleinere kinderen of alleen oudere kinderen. De show wordt aangepast aan de doelgroep. Ook aan huis tijdens een kinderfeestje kan Goochelaar Paul uiteraard een leuke voorstelling verzorgen. Heeft u als basisschool in Rotterdam en omgeving iets te vieren? Goochelaar Paul maakt elk feest magisch.

Wat zijn de kosten om Goochelaar Paul in Rotterdam in te huren.


De kosten voor een show zijn afhankelijk van het soort show dat u bij Goochelaar Paul boekt. Wilt u één of twee voorstellingen boeken. Boekt u een show aan huis dat kunt u Paul al inhuren voor een bedrag varïerend van € 200,00 tot € 250,00.

CONTACT OPNEMEN