Goochelaar communiefeest

goochelaar communiefeest aan het zoeken? Viert u binnenkort het communiefeestje van uw zoontje of dochtertje? En wilt u graag na afloop tijdens het communiefeestje alle kinderen verrassen met iets bijzonders? Met een optreden van Goochelaar Paul wordt het communiefeest helemaal top.

Tijdens een optreden van Goochelaar Paul hebben de kinderen van alles te beleven. Doeken verkleuren, objecten verschijnen en verdwijnen. Natuurlijk gaan er ook dingen mis. Dit natuurlijk tot grote vreugde van de kinderen, die in lachen zullen uitbarsten. Tijdens de show vindt er voldoende interactie plaats tussen Paul en de kinderen. Kinderen worden af en toe naar voren gevraagd en mogen actief meedoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Paul tijdens jullie communiefeestje heeft te bieden? Bekijkt u anders het complete aanbod van shows die Paul kan verzorgen. De meest geboekte voorstelling is de Kids Kadabra goochelshow. Deze goochelshow is de standaard voorstelling van Paul en is vrijwel op elke locatie uitvoerbaar.

Heeft u verder nog vragen of bent u benieuwd naar de prijzen van een show van Paul. Neem dan contact op. Dit kan zowel telefonisch op tel:  06 – 13 69 39 69 of via mail. Hiervoor kunt u contactformulier gebruiken.

Over de schrijver
Reactie plaatsen