Goochelaar verjaardagsfeestje
20 februari 2017 

Goochelaar verjaardagsfeestje

Goochelaar Verjaardagsfeestje aan het zoeken? Het verjaardagsfeestje is voor uw zoontje of dochtertje de mooiste dag in hun leven. Maar hoe kun je er nou voor zorgen dat het verjaardagsfeestje net even anders is dan alle andere verjaardagsfeestjes? Laten we eerlijk wezen. De meeste verjaardagsfeestjes lijken allemaal op elkaar. Koek eten, snoepen, pakjes uitpakken en naar de speeltuin en/of ook nog een leuke tekenfilm thuis kijken. Maar wat nu als goochelaar Paul een goochelshow komt verzorgen! Ik garandeer je. voor je zoontjes of dochtertje zal het de leukste verjaardag ooit worden.

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBOD

Goochelaar Paul maakt elk verjaardagsfeestje extra leuk

Kinderen kijken met spanning uit naar de goochelshow van goochelaar paul. En dan is het zover Nadat Paul zich heeft voorgesteld kan de show beginnen. Tijdens de voorstelling gebeuren allemaal hele bijzondere dingen. Kinderen worden bij de show betrokken en kunnen natuurlijk ook lekker meedoen. Aan het einde van de voorstelling staat de kinderen ook nog een magische verrassing te wachten.

Goochelaar Paul ook op jullie verjaardagsfeestje?

goochelaar paul zal de kinderen tijdens het verjaardagsfeestje verrassen met een mooie goochelshow

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die goochelaar Paul heeft te bieden. Neem dan contact op met Paul om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt Paul bellen op tel: 06 – 13 69 39 69.
Of vul het nevenstaande contactformulier in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen