Goochelaar Kinderfeestje

Goochelaar Kinderfeestje aan het zoeken? Bent u op zoek naar een goochelaar die het kinderfeestje extra leuk kan maken? Goochelaar Paul is tijdens kinderfeestjes al op vele locaties door heel Nederland te gast geweest. Met een optreden van Paul krijgt elk kinderfeestje een bijzonder magisch tintje waarvan de kinderen gegarandeerd volop zullen genieten

 

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBOD

kinderfeestje met goochelaar paul is altijd een success

Kinderen hebben volop Plezier

De kinderen kunnen tijdens het kinderfeestje genieten van een 45 minuten durende interactieve goochelshow van goochelaar Paul. Tussendoor mogen de kinderen natuurlijk ook helpen. Het feestkind wordt uiteraard als eerste naar voren gevraagd. Hij of zij krijgt een mooie toverhoed op en mag samen met goochelaar Paul een leuke goocheltruc gaan vertonen.
Maar er gaat iets mis! Zonder dat het feestkind dit weet heeft hij of zij de goochelstok weggetoverd en doeken op magische wijze laten verkleuren! Hoe kan dat nou? Maar het feestkind krijgt hiervoor natuurlijk een megaapplaus. Als uw zoontje of dochtertje dan ook nog samen met Goochelaar Paul op de foto mag, kan het feest voor hem of haar natuurlijk niet meer stuk.

 

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBOD

Wilt u Paul ook graag inhuren voor een kinderfeestje?

Wenst u meer informatie over het kinderfeestje dan kunt u Paul natuurlijk even bellen of maakt u gebruik van het contactformulier.

Over de schrijver
Reactie plaatsen