Hoe heeft Goochelaar Paul leren goochelen
19 april 2016 
in vragen

Hoe heeft Goochelaar Paul leren goochelen

Regelmatig krijg ik van mensen dezelfde vraag gesteld van “Paul hoe heb je nu leren goochelen?”. Nou Het begon vele jaren geleden. Mijn opa was nl. ook een goochelaar.

Wanneer ik zondag bij mijn opa en oma op bezoek ging dan pakte mijn opa als eerst altijd zijn toverkist tevoorschijn. Hieruit haalde hij dan doeken,speelkaarten, touw,balletjes etc. Hiermee liet hij mij dan een goocheltruc zien. Dan vond ik zo bijzonder. Ik was elke keer weer verbaast van “Hoe kan dat nou?”. Toen dacht ik bij mijzelf “Ik wil ook goochelaar worden”. En van het één kwam het ander. Ik kreeg de goocheldoos van mijn broer. de trucs uit deze goocheldoos leerde ik goed uit mijn hoofd en liet deze zien aan mijn familie en vriendjes. Later kocht ik samen met mijn ouders een goochelboek. In dit goochelboek stonden heel veel goocheltrucs beschreven. Zo begon ik langzaam maar zeker steeds meer te leren over de goochelkunst. Ik ging meer eigen trucs bedenken en ontwikkelen en liet deze zien aan mijn vriendjes op school etc. Later ben ik optredens gaan verzorgen door heel Nederland.

-> BEKIJK HIER HET COMPLETE SHOWAANBOD

Over de schrijver
Reactie plaatsen